top of page
nik academy pokana building4.jpg

           Има някои често срещани "малки" грешки, неприятности и препъни-камъчета във всяка фирма. Неща, които знаете, че трябва да промените, но не знаете как, не ви остава време или не ви се струват толкова важни, за да инвестирате усилия в тях.

 

        Истината, обаче, е малко по-различна. Всички тези на пръв поглед малки и незначителни грешки и неодстатъци, когато се случват често, могат сериозно да забавят развитието на вашата фирма и дори да го спрат.

Каним Ви да се включите в предстоящите обучение на тема:

"51 опасности, които могат да спрат развитието на

Вашето стопанство"

My Post (35)_edited.jpg

Научете как да върнете 2/3 от енергията на организацията си

Замислете се дали ви се е случвало:

  • Да се налага да проверявате дали информацията, която получавате от служителите и колегите си, е вярна, защото нямате пълно доверие?

  • Да има хора във вашия екип, които непрекъснато да намират проблеми, които вие трябва да решавате?

  • Да има хора във фирмата ви, които не искат да поемат достатъчно отговорност за работата си и непрекъснато да имат нужда някой да им казва какво да правят?

  • Да дадете задача, която да искате да бъде изпълнена по определен начин, но човекът, който я изпълнява, "знае по-добре" и прави каквото си иска?

  • Когато откриете, че има някакъв проблем, хората да си прехвърлят отговорността - "аз не съм виновен, не разбрах/не знаех/не бях аз - той беше" ?

  • Има точно 51 такива "малки" опасности, които могат да доведат до сериозни проблеми във вашата фирма и да ви накарат да полудеете - стъпка по стъпка.

Има точно 51 такива “малки” опасности, които могат да доведат до сериозни проблеми във вашата фирма и да ви накарат да полудеете - стъпка по стъпка.
 

За да не се стига до този момент NIK Academy и IDEAs България, в лицето на Марк де Турк - международен лектор и коуч, организираме специален семинар, който на шега наричаме “51 начина да подлудиш един мениджър”. Добрите новини са, че за всеки един от тях има “противоотрова”. Защото, когато знаеш технологията как да оправиш нещо и можеш да го направиш, не можеш да бъдеш афектиран от него.

КОГА И КЪДЕ?

09 Май 2019 г.

Начало: 10:00 ч.
NIK Academy
с. Изгрев, общ. Венец

22 Май 2019 г.

Начало: 10:00 ч.
Best Western Premier Hotel
гр. София, бул. Брюксел 11

2.jpg

ЦЕНА НА ОБУЧЕНИЕ: 185 евро*

* Продължителността на обучението е един дeн, в цената са включени всички разходи: обучение, материали, обяд и кафе паузи.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page